High Pure Cleaning System

Dat niet alle gebouwen makkelijk zijn in onderhoud is wel duidelijk. Van Tongeren Schoonmaak kiest liever voor schoonmaakbewust ontwerpen. Echter ligt  deze keus niet bij ons, maar bij de architect. Wat wij wel voor keus hebben, is het meedenken met de klant  om naar een passende oplossing te zoeken. Van Tongeren Schoonmaak kan voor u op alle plekken en hoogten een passende  oplossing maken.

Dat het High Pure Cleaning systeem zich heeft bewezen in zowel het resultaat  alsmede de kostenbesparing is wel zeker. Dit systeem is al langer bekend voor de glasbewassing aan de buitenzijde, maar wint nu ook steeds meer aan bekendheid voor de  glasbewassing aan de binnenzijde.

Het is uitstekend geschikt voor moeilijk bereikbare ramen en gladde oppervlakten. Efficiënt en veilig reinigen met beide benen op de grond. Riem met pomp-unit, battery-pack, trigger voor op de steel, pad met padhouder en fijnsproeinozzle, waterfles van 1 ltr en 5 glaspads microvezel.

De kostenbesparing is gigantisch. Een pand met meer dan 50.000 m2 kan een besparing opleveren van duizenden euro’s. Bent u geïnteresseerd wij willen graag bij u langskomen voor een nadere uitleg en proefwassing.

Dit nieuwe systeem is ideaal inzetbaar op plekken waar het lastig is om bij te komen. U bent af van lekstrepen op muren en water op de grond. Maar wat helemaal belangrijk is, is dat het resultaat hetzelfde is. Zo schoon als het oude systeem, maar de kosten kunnen enorm naar beneden bijgesteld worden.